Availability

Set dates

Below are the room types available in this accommodation. To see room availabilities and prices, please select a date range.

Room types

 • Cameră matrimonială

  10 camere - 100 lei/zi

  + more info
  Max:

  Bed size: matrimonial

  Room size: matrimonială

 • Cameră dublă

  1 camera dubla (2 paturi single)-100 lei/zi

  + more info
  Max:

  Bed size: doua paturi single

 • Cameră de familie

  2 camere family (pat matrimonial + pat single) - 120 lei/zi

  + more info
  Max:

  Bed size: un pat matrimonial + un pat single

 • Apartament

  + more info
  Max:

General

Persoanele mai sensibile pot opta pentru o cameră mai sigură. Această opțiune a devenit realitate odată cu sărbătorile de iarnă din anul 2006. Gazda camerelor de pe uscat din Complexul Naval Lebăda – Pescăruș este hotelul Pescăruș.

Camerele sunt dispuse pe 2 nivele și urmăresc forma literei L (întoarsă cu partea mai mare spre lac și pădure). Pe lângă priveliștea minunată și aerul de munte, sperăm că interiorul camerelor va avea același efect benefic asupra oaspeților.

Check-in

ora 12

Check-out

ora 12

Activities

Plimbari cu vaporasul, hidrobiciclete, barci cu motor

Parking

Parcare gratuită cu pază permanentă

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

zona lacului Izvorul Muntelui, Bicaz

Bicazul, centru turistic situat într-o pozitie pitoreasca, se afla la 26 km de Piatra Neamt, legatura intre cele doua orase facandu-se atat prin DN 15 cat si printr-o cale ferata. Acest oras de munte aflat la poalele Masivului Ceahlau la 432 m altitudine, strajuit de dealuri bogat impadurite, a fost ridicat indeosebi in urma construiii puternicei hidrocentrale Izvorul Muntelui. Poate fi denumit si “portul Bicaz”, prin asezarea sa pe malul lacului Izvorul Muntelui “marea Bicazului”. 

Culture and history

In oras exista azi un muzeu, care infatiseaza istoria loclitatii si a celorlalte asezari de pe cursul mijlociu al Bistritei. Lacul "Izvorul Muntelui"- Bicaz, (la 35 km de Piatra Neamt), lac de acumulare format pe Bistrita, în spatele unui baraj înalt de peste 120 m, un adevarat munte artificial, constituie o atractiva zona de agrement. Situate intre paralela 47° latitudine nordica si meridianul 26° longitudine estica LACUL DE BARAJ "IZVORU MUNTELUI" - BICAZ dar si COMPLEXUL TURISTIC NAVAL PORT BICAZ pot fi vazute, în zilele senine, de pe Vf.Toaca (1900m). Înaltimea medie a reliefului este aproximativ 1100 m, iar adâncimea lacului 100 m. La Complexul Turistic Naval Port Bicaz se poate ajunge cu masina, ambarcatiuni sau per pedes. Din orice parte a Lumii vei veni, ai numeroase porti de intrare spre noi: Barajul Bicaz - Izvorul Muntelui - Satul Izvorul Alb - Satul Ceahlau - Schitul Dochia - Debarcaderul Izvorul Alb. Din satelit, Lacul Bicaz, se leaga de nervura vie a raului Bistrita si se percepe, in orbita bazinului hidrografic de 4.035 km.p. ca un iris verde-albastrui cu marginalii de malachit. Dinspre VATRA DORNEI, BORSEC sau GHIORGHIENI, saptamana de saptamana, Ardealul isi trimite zecile de turisti incapatanati sa repete necunoscutele trasee sacerdotale ale adeptilor lui Zamolxis sau pelerinajele crestinismului timpuriu ori, de ce nu, traseele de trecere spre Campia Panonica! Ceva mai departe de baraj se afla statiunea piscicola Potoci, de unde pastravii "migreaza" spre bucatariile terasei plutitoare, a salonului Lebada sau a restaurantului Pescarus. Peste baraj trece soseaua ce leaga Bicazul de Durau, Borsec sau Campulung Moldovenesc, La extrema cea mai indepartata, la coada lacului, cum i se spune, se afla un mare apeduct, un pod care traverseaza lacul. De pe apeductul de la Poaina Teiului se poate zari, in fuga masinii, imaginea din dreapta sus, Stanca Diavolului. Cand apele lacului sunt ridicate, stanca apare ca iesind din lac, o stanca singulara izolata despre care s-au tesut multe legende locale.
Read more