Disponibilitate

Informații stabilite

Mai jos sunt tipurile de camere disponibile. Pentru a vedea camerele disponibile și prețurile, vă rugăm să selectați un interval de date.

Tipuri de camere

General

Hotelul plutitor LEBĂDA, prin continua sa dotare și amenajare, se constituie într-o reală Arcă polarizând în toate cele 4 anotimpuri interesul turistilor din țară și străinătate.

Hotelul are:

2 apartamente (pat matrimonial + canapea extensibila)-150 lei/cam
2 camere family(oat matrimonial + pat single)-120 lei
1 camera dubla(2 paturi single)-100 lei
10 camere matrimoniale-100 lei

Ora înregistrării

12

Ora plecării

12

Facilități

 • Baie proprie
 • Casetă de valori
 • Frigider
 • Restaurant
 • Room service
 • Televizor
 • Terasă
 • Uscător de păr
 • Vedere la lac
 • Wi-Fi

Activități

TRASEE TURISTICE

*** Hotel Lebada » Izvoru Muntelui » Curmatura Lutu Rosu » Cabana Dochia » Hotel Lebada
Marcaj : banda albastra
Diferenta de nivel : 953 m
Timp de parcurs : 3 h - 3h30 min

*** Hotel Lebada » Izvoru Muntelui » Stânca Dochiei » Jgheabu cu Hotar » Cabana Dochia » Hotel Lebada
Marcaj : triunghi albastru
Diferenta de nivel : 980 m
Timp de parcurs : 3h30 min - 4h

*** Hotel Lebada » Izvoru Muntelui » Poiana Maicelor » Cabana Dochia » Hotel Lebada
Marcaj : banda rosie
Diferenta de nivel : 950 m
Timp de parcurs : 4h - 4h 30 min

Tinte: CEAHLAU "Olimpul Moldovei", "Kogainon" » Durau » Vf. Ocolasu Mare (1907 m) » Vf. Toaca (1900m) » Poiana Maicelor » Jgheabul Armenilor » Jgheabul cu Boambe » Jgheabul Calugarului » Cheile Bicazului » Statiunea salmonicola Potoci » Claile lui Miron » Dochia » Stânca Diavolului » Viaductul Poiana Teiului

Destinatii Turistice: Cheile Bicazului Lacul Rosu Lacul de Acumulare Manastiri din zonă Statiunea Durău Masivul Ceahlău Cetatea Neamtului Statiunile Balneo Climaterice Oglinzi, Băltătesti, Negulesti

Internet

Wi-Fi

Note primire și detalierea notelor

10 / 10

Bazat pe 1 comentarii

Comentariile sunt scrise de către clienții noștri după șederea lor la Hotel Lebada .

Curățenie
9   
Comfort
10   
Închiriere
10   
Personal
10   
Servicii
10   
Raport calitate/preț
9   
Calitatea somnului
10   

Recenzii clienți

 • bicazlac
  2014-05-11

  Mi-a plăcut tot, m-am simțit minunat si aș reveni oricând!

  -

zona lacului Izvorul Muntelui, Bicaz

Bicazul, centru turistic situat într-o pozitie pitoreasca, se afla la 26 km de Piatra Neamt, legatura intre cele doua orase facandu-se atat prin DN 15 cat si printr-o cale ferata. Acest oras de munte aflat la poalele Masivului Ceahlau la 432 m altitudine, strajuit de dealuri bogat impadurite, a fost ridicat indeosebi in urma construiii puternicei hidrocentrale Izvorul Muntelui. Poate fi denumit si „portul Bicaz”, prin asezarea sa pe malul lacului Izvorul Muntelui „marea Bicazului”. 

Cultură și istorie

In oras exista azi un muzeu, care infatiseaza istoria loclitatii si a celorlalte asezari de pe cursul mijlociu al Bistritei. Lacul "Izvorul Muntelui"- Bicaz, (la 35 km de Piatra Neamt), lac de acumulare format pe Bistrita, în spatele unui baraj înalt de peste 120 m, un adevarat munte artificial, constituie o atractiva zona de agrement. Situate intre paralela 47° latitudine nordica si meridianul 26° longitudine estica LACUL DE BARAJ "IZVORU MUNTELUI" - BICAZ dar si COMPLEXUL TURISTIC NAVAL PORT BICAZ pot fi vazute, în zilele senine, de pe Vf.Toaca (1900m). Înaltimea medie a reliefului este aproximativ 1100 m, iar adâncimea lacului 100 m. La Complexul Turistic Naval Port Bicaz se poate ajunge cu masina, ambarcatiuni sau per pedes. Din orice parte a Lumii vei veni, ai numeroase porti de intrare spre noi: Barajul Bicaz - Izvorul Muntelui - Satul Izvorul Alb - Satul Ceahlau - Schitul Dochia - Debarcaderul Izvorul Alb. Din satelit, Lacul Bicaz, se leaga de nervura vie a raului Bistrita si se percepe, in orbita bazinului hidrografic de 4.035 km.p. ca un iris verde-albastrui cu marginalii de malachit. Dinspre VATRA DORNEI, BORSEC sau GHIORGHIENI, saptamana de saptamana, Ardealul isi trimite zecile de turisti incapatanati sa repete necunoscutele trasee sacerdotale ale adeptilor lui Zamolxis sau pelerinajele crestinismului timpuriu ori, de ce nu, traseele de trecere spre Campia Panonica! Ceva mai departe de baraj se afla statiunea piscicola Potoci, de unde pastravii "migreaza" spre bucatariile terasei plutitoare, a salonului Lebada sau a restaurantului Pescarus. Peste baraj trece soseaua ce leaga Bicazul de Durau, Borsec sau Campulung Moldovenesc, La extrema cea mai indepartata, la coada lacului, cum i se spune, se afla un mare apeduct, un pod care traverseaza lacul. De pe apeductul de la Poaina Teiului se poate zari, in fuga masinii, imaginea din dreapta sus, Stanca Diavolului. Cand apele lacului sunt ridicate, stanca apare ca iesind din lac, o stanca singulara izolata despre care s-au tesut multe legende locale.
Citiți mai departe