Disponibilitate

Informații stabilite

Mai jos sunt tipurile de camere disponibile. Pentru a vedea camerele disponibile și prețurile, vă rugăm să selectați un interval de date.

Tipuri de camere

 • Cabană cu 4 locuri

  + mai multe informații
  Max:

  4 locuri: 1 pat matrimonial si 2 paturi simple

  Dimensiune pat: un pat matrimonial + două paturi simple

General

Cu o istorie recentă, primele 11 cabane a câte 3 paturi fiecare, au fost construite și așezate în imediata apropiere a drumului care șerpuiește până la lac având ca punct de oprire Restaurantul Pescăruș.

Ora înregistrării

ora 12

Ora plecării

ora 12

Facilități

 • Terasă
 • Vedere la lac

Ne pare rău, încă nu există recenzii.

Cultură și istorie

In oras exista azi un muzeu, care infatiseaza istoria loclitatii si a celorlalte asezari de pe cursul mijlociu al Bistritei. Lacul "Izvorul Muntelui"- Bicaz, (la 35 km de Piatra Neamt), lac de acumulare format pe Bistrita, în spatele unui baraj înalt de peste 120 m, un adevarat munte artificial, constituie o atractiva zona de agrement. Situate intre paralela 47° latitudine nordica si meridianul 26° longitudine estica LACUL DE BARAJ "IZVORU MUNTELUI" - BICAZ dar si COMPLEXUL TURISTIC NAVAL PORT BICAZ pot fi vazute, în zilele senine, de pe Vf.Toaca (1900m). Înaltimea medie a reliefului este aproximativ 1100 m, iar adâncimea lacului 100 m. La Complexul Turistic Naval Port Bicaz se poate ajunge cu masina, ambarcatiuni sau per pedes. Din orice parte a Lumii vei veni, ai numeroase porti de intrare spre noi: Barajul Bicaz - Izvorul Muntelui - Satul Izvorul Alb - Satul Ceahlau - Schitul Dochia - Debarcaderul Izvorul Alb. Din satelit, Lacul Bicaz, se leaga de nervura vie a raului Bistrita si se percepe, in orbita bazinului hidrografic de 4.035 km.p. ca un iris verde-albastrui cu marginalii de malachit. Dinspre VATRA DORNEI, BORSEC sau GHIORGHIENI, saptamana de saptamana, Ardealul isi trimite zecile de turisti incapatanati sa repete necunoscutele trasee sacerdotale ale adeptilor lui Zamolxis sau pelerinajele crestinismului timpuriu ori, de ce nu, traseele de trecere spre Campia Panonica! Ceva mai departe de baraj se afla statiunea piscicola Potoci, de unde pastravii "migreaza" spre bucatariile terasei plutitoare, a salonului Lebada sau a restaurantului Pescarus. Peste baraj trece soseaua ce leaga Bicazul de Durau, Borsec sau Campulung Moldovenesc, La extrema cea mai indepartata, la coada lacului, cum i se spune, se afla un mare apeduct, un pod care traverseaza lacul. De pe apeductul de la Poaina Teiului se poate zari, in fuga masinii, imaginea din dreapta sus, Stanca Diavolului. Cand apele lacului sunt ridicate, stanca apare ca iesind din lac, o stanca singulara izolata despre care s-au tesut multe legende locale.
Citiți mai departe